Opdateringspakke 1 til Dynamics NAV 2017 er frigivet!

Microsoft har frigivet den første opdateringspakke til Dynamics NAV 2017.

Download sker nu fra Microsoft Download Center og er således frit tilgængelig for både partnere og kunder. Dog har Microsoft valgt, at selve vejledning og hotfix listen fortsat er placeret på partnersource.

Der er en del fejlrettelser rundt i hele applikationen og til selve platformen.

Her er link til opdateringspakker til NAV 2017

BEMÆRK: I Dynamics NAV 2017 er der mulighed for at tilføje billeder på bl.a. varer, kunder og leverandører. Håndteringen af disse referencer er dog ikke faldet så heldigt ud, da man benytter tabeller som ikke er regnskabsspecifikke og kan pt. komme ud for at ændringer på billeder i et regnskab får konsekvenser i andre regnskaber.

Hvis denne nye funktion til billedhåndtering ønskes ibrugtaget, kan det anbefales at afvente næste opdateringspakke fra Microsoft, hvor dette gerne skulle være rettet, eller træd varsomt!